skip to Main Content

Een service gerichte aanpak

Je volledige boekhouding uit handen geven en succesvol ondernemen. In ruil daarvoor krijg je inzicht in je cijfers, besteed je je tijd beter en heb je overzicht.

1. Overstappen is simpel

Dit kan vandaag nog! We stappen over op basis van je laatste jaarrekening. We vertellen je graag meer over de overstap mogelijkheden.

Plan een telefoongesprek of demo

2. In 1 oogopslag overzicht in je cijfers

Wat heb je de afgelopen maand gedraaid en hoe zijn je marges? Kan ik de komende tijd de stap wagen om uit te breiden of kan ik beter bijsturen om rustig door te groeien?

Wil je meer weten over ondernemen?

3. Een persoonlijke adviseur

Al onze cliënten ervaren dit als onze grootste kwaliteit. Een persoonlijke adviseur die weet wat jij nodig hebt om te kunnen presteren. Die het overzicht weet te creëren, zodat je in alle rust kunt ondernemen.

Maak kennis met ons team

4. Altijd op tijd

Onze adviseurs zorgen ervoor dat je VPB en IB aangiften op tijd ingediend worden met de juiste voordelen. Salarisadministratie en een jaarrekening opstellen? Doen onze adviseurs vakkundig in een handomdraai. Een vast bedrag voor een vast pakket.

bekijk onze pakketten

Veel gestelde vragen

Ik heb al een accountant, overstappen is toch alleen maar moeilijk?

Overstappen is heel makkelijk zelfs! Enkel met 1 telefoontje zorgen wij ervoor dat wij je gehele administratie overnemen.

Is de pakketprijs vast of komen er nog extra facturen bij?

Bij Administratie voor Horeca betaal je per maand een vast bedrag. Dat is het. Je kunt eventueel extra diensten afnemen die je verder helpen als ondernemer, ook deze prijzen zijn vast. Geen kleine lettertjes waardoor je aan het einde van het jaar voor onaangename verassingen staat.